ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534144
სათაური: | რძის ფერმენტირებული ფუნქციური სასმელის დამზადების ბიოტექნოლოგია რძემჟავა და პროპიონმჟავა ბაქტერიების საფუძველზე |
ავტორები: | პაპიანი, ტერეზა |
საკვანძო სიტყვები: | სასურსათო ტექნოლოგია |
გამოცემის თარიღი: | 2025 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Papiani_Tereza_Disertacia.pdf | 2.59 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Papiani_Tereza_Avtoreferati.pdf | 920.17 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება