ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534144
სათაური: რძის ფერმენტირებული ფუნქციური სასმელის დამზადების ბიოტექნოლოგია რძემჟავა და პროპიონმჟავა ბაქტერიების საფუძველზე
ავტორები: პაპიანი, ტერეზა
საკვანძო სიტყვები: სასურსათო ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2025
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Papiani_Tereza_Disertacia.pdf2.59 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Papiani_Tereza_Avtoreferati.pdf920.17 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება