Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534144
Title: | რძის ფერმენტირებული ფუნქციური სასმელის დამზადების ბიოტექნოლოგია რძემჟავა და პროპიონმჟავა ბაქტერიების საფუძველზე |
Authors: | პაპიანი, ტერეზა |
Keywords: | სასურსათო ტექნოლოგია |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Papiani_Tereza_Disertacia.pdf | 2.59 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open | |
Papiani_Tereza_Avtoreferati.pdf | 920.17 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.