Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534144
Title: რძის ფერმენტირებული ფუნქციური სასმელის დამზადების ბიოტექნოლოგია რძემჟავა და პროპიონმჟავა ბაქტერიების საფუძველზე
Authors: პაპიანი, ტერეზა
Keywords: სასურსათო ტექნოლოგია
Issue Date: 2025
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papiani_Tereza_Disertacia.pdf2.59 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Papiani_Tereza_Avtoreferati.pdf920.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.