ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
სათაური: | ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებში |
სხვა სათაური: | აკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფია |
ავტორები: | ბაღათურია, ნუგზარ |
საკვანძო სიტყვები: | CO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევა ნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიები თეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებში |
გამოცემის თარიღი: | 2018 |
გამომცემელი: | თბილისი |
ISBN: | 978-9941-8-0261-4 |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება