ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
სათაური: ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებში
სხვა სათაური: აკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფია
ავტორები: ბაღათურია, ნუგზარ
საკვანძო სიტყვები: CO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევა
ნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიები
თეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებში
გამოცემის თარიღი: 2018
გამომცემელი: თბილისი
ISBN: 978-9941-8-0261-4
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf4.25 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება