Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ბაღათურია, ნუგზარ | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-30T12:05:08Z | - |
dc.date.available | 2019-08-30T12:05:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-8-0261-4 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232 | - |
dc.format.extent | 169 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.subject | CO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევა | en_US |
dc.subject | ნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიები | en_US |
dc.subject | თეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებში | en_US |
dc.title | ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებში | en_US |
dc.title.alternative | აკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფია | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.