Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.date.accessioned2019-08-30T12:05:08Z-
dc.date.available2019-08-30T12:05:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.isbn978-9941-8-0261-4-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232-
dc.format.extent169 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectCO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევაen_US
dc.subjectნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიებიen_US
dc.subjectთეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებშიen_US
dc.titleღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებშიen_US
dc.title.alternativeაკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფიაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf4.25 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.