Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
Title: | ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებში |
Other Titles: | აკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფია |
Authors: | ბაღათურია, ნუგზარ |
Keywords: | CO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევა ნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიები თეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებში |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | თბილისი |
ISBN: | 978-9941-8-0261-4 |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.