Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
Title: ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებში
Other Titles: აკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფია
Authors: ბაღათურია, ნუგზარ
Keywords: CO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევა
ნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიები
თეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებში
Issue Date: 2018
Publisher: თბილისი
ISBN: 978-9941-8-0261-4
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf4.25 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.