Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/8855
Title: | სუბტროპიკული ნედლეულის (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიის პარამეტრების გამოკვლევა, მისგან ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური დანიშნულების პროდუქტების წარმოება |
Authors: | კალანდია, ალეკო არძენაძე, მერაბ ბოლქვაძე, ვერა აბულაძე, დოდო თელია, ქეთევან ჩხაიძე, ინგა |
Keywords: | სუბტროპიკული კულტურების გადამუშავება დიეტური პროდუქტების წარმოება |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | ბათუმი |
ISBN: | 978-9941-0-2071-1 |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | წიგნადი ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Subtropikuli_Nedleuli.pdf | 2.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.