Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/8855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorკალანდია, ალეკო-
dc.contributor.authorარძენაძე, მერაბ-
dc.contributor.authorბოლქვაძე, ვერა-
dc.contributor.authorაბულაძე, დოდო-
dc.contributor.authorთელია, ქეთევან-
dc.contributor.authorჩხაიძე, ინგა-
dc.date.accessioned2013-01-16T07:23:11Z-
dc.date.available2013-01-16T07:23:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.isbn978-9941-0-2071-1-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/8855-
dc.format.extent130 გვ.-
dc.language.isokaen_US
dc.publisherბათუმიen_US
dc.subjectსუბტროპიკული კულტურების გადამუშავებაen_US
dc.subjectდიეტური პროდუქტების წარმოებაen_US
dc.titleსუბტროპიკული ნედლეულის (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიის პარამეტრების გამოკვლევა, მისგან ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური დანიშნულების პროდუქტების წარმოებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Subtropikuli_Nedleuli.pdf2.32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.