ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/8855
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | კალანდია, ალეკო | - |
dc.contributor.author | არძენაძე, მერაბ | - |
dc.contributor.author | ბოლქვაძე, ვერა | - |
dc.contributor.author | აბულაძე, დოდო | - |
dc.contributor.author | თელია, ქეთევან | - |
dc.contributor.author | ჩხაიძე, ინგა | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-16T07:23:11Z | - |
dc.date.available | 2013-01-16T07:23:11Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-0-2071-1 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/8855 | - |
dc.format.extent | 130 გვ. | - |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | ბათუმი | en_US |
dc.subject | სუბტროპიკული კულტურების გადამუშავება | en_US |
dc.subject | დიეტური პროდუქტების წარმოება | en_US |
dc.title | სუბტროპიკული ნედლეულის (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიის პარამეტრების გამოკვლევა, მისგან ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური დანიშნულების პროდუქტების წარმოება | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | წიგნადი ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Subtropikuli_Nedleuli.pdf | 2.32 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება