ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6173
სათაური: რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება
ავტორები: კოტორაშვილი, ლია
საკვანძო სიტყვები: სასმელების ნატურალური არომატიზატორები
გამოცემის თარიღი: 2009
გამომცემელი: თბილისი
რეზიუმე: ნაშრომში გამოკვლეულია რეჰანის სამრეწველო ჯიშების _ ევგენოლური და ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლები, მათი ეთეროვანი ზეთები, ნედლეულისა და ეთეროვანი ზეთების გადამუშავების ნარჩენები. დამუშავებულია ახალი ტი პის ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიები, რომლებიც გამოყენებულია ალკოჰოლიან და უალკოჰოლო სასმელებში.
ISBN: 978-9941-0-1572-4
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Kotorashvili_Lia.pdf1.99 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება