ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6173
სათაური: | რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება |
ავტორები: | კოტორაშვილი, ლია |
საკვანძო სიტყვები: | სასმელების ნატურალური არომატიზატორები |
გამოცემის თარიღი: | 2009 |
გამომცემელი: | თბილისი |
რეზიუმე: | ნაშრომში გამოკვლეულია რეჰანის სამრეწველო ჯიშების _ ევგენოლური და ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლები, მათი ეთეროვანი ზეთები, ნედლეულისა და ეთეროვანი ზეთების გადამუშავების ნარჩენები. დამუშავებულია ახალი ტი პის ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიები, რომლებიც გამოყენებულია ალკოჰოლიან და უალკოჰოლო სასმელებში. |
ISBN: | 978-9941-0-1572-4 |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | წიგნადი ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Kotorashvili_Lia.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება