Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6173
Title: რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება
Authors: კოტორაშვილი, ლია
Keywords: სასმელების ნატურალური არომატიზატორები
Issue Date: 2009
Publisher: თბილისი
Abstract: ნაშრომში გამოკვლეულია რეჰანის სამრეწველო ჯიშების _ ევგენოლური და ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლები, მათი ეთეროვანი ზეთები, ნედლეულისა და ეთეროვანი ზეთების გადამუშავების ნარჩენები. დამუშავებულია ახალი ტი პის ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიები, რომლებიც გამოყენებულია ალკოჰოლიან და უალკოჰოლო სასმელებში.
ISBN: 978-9941-0-1572-4
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kotorashvili_Lia.pdf1.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.