ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/471610
სათაური: Лучший метод обвалки говяжьих тазобедренных частей, усовершенствованный тт. Коршуновым, Боковым, Чуванько и Третьяковой
ავტორები: Евстафев
Министерство мясной и молочной промышленности СССР "Главмясо"
საკვანძო სიტყვები: Плакат
Обвалка мяса
Чуванько, М. В.
Боков, Г. А.
Коршунов, С. А.
Третьякова, Т. М.
გამოცემის თარიღი: 1952
გამომცემელი: Союзпишепромреклама
აღწერილობა: Художник: Евстафьев.
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის პლაკატების კოლექცია

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
P_9918.jpg3.86 MBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება