ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/471610
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorЕвстафев-
dc.contributor.authorМинистерство мясной и молочной промышленности СССР "Главмясо"-
dc.contributor.otherКонников, А. Г.-
dc.contributor.otherЛиманский, Г. И.-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:16:52Z-
dc.date.available2023-11-22T12:16:52Z-
dc.date.issued1952-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/471610-
dc.descriptionХудожник: Евстафьев.en_US
dc.formatХромолитографияen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherСоюзпишепромрекламаen_US
dc.sourceЛучший метод обвалки говяжьих тазобедренных частей, усовершенствованный тт. Коршуновым, Боковым, Чуванько и Третьяковой (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფიის საარქივო ფონდის განყოფილება P 9918)en_US
dc.subjectПлакатen_US
dc.subjectОбвалка мясаen_US
dc.subjectЧуванько, М. В.en_US
dc.subjectБоков, Г. А.en_US
dc.subjectКоршунов, С. А.en_US
dc.subjectТретьякова, Т. М.en_US
dc.titleЛучший метод обвалки говяжьих тазобедренных частей, усовершенствованный тт. Коршуновым, Боковым, Чуванько и Третьяковойen_US
dc.typeImageen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის პლაკატების კოლექცია

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
P_9918.jpg3.86 MBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება