ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490
სათაური: | მეღვინეობა |
ავტორები: | მოდებაძე, კონსტანტინე |
საკვანძო სიტყვები: | მეღვინეობის ისტორია ღვინის ქიმიური შემადგენლობა ღვინის მიკრობიოლოგია ღვინის დაყენება |
გამოცემის თარიღი: | 1931 |
გამომცემელი: | თბილისი : სახელმწიფო გამომცემლობა |
აღწერილობა: | სახელმძღვანელო უმაღლესი სკოლებისათვის |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Megvineoba_1931.pdf | 466.43 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება