ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490
სათაური: მეღვინეობა
ავტორები: მოდებაძე, კონსტანტინე
საკვანძო სიტყვები: მეღვინეობის ისტორია
ღვინის ქიმიური შემადგენლობა
ღვინის მიკრობიოლოგია
ღვინის დაყენება
გამოცემის თარიღი: 1931
გამომცემელი: თბილისი : სახელმწიფო გამომცემლობა
აღწერილობა: სახელმძღვანელო უმაღლესი სკოლებისათვის
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Megvineoba_1931.pdf466.43 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება