Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorმოდებაძე, კონსტანტინე-
dc.date.accessioned2023-06-19T13:08:47Z-
dc.date.available2023-06-19T13:08:47Z-
dc.date.issued1931-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490-
dc.descriptionსახელმძღვანელო უმაღლესი სკოლებისათვისen_US
dc.format.extent363 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : სახელმწიფო გამომცემლობაen_US
dc.sourceმეღვინეობა : [სახელმძღვანელო უმაღლეს სკოლებისათვის] / კონსტანტინე მოდებაძე. ტფილისი : სახელგამის გა-მა, 1931 (მე-2 სტ.) 356 გვ. : სურ. ; 28 სმ. 5მ. 50კ., 3100ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, ვაზისა და ღვინის დარბაზი - K 1.416/4 OV)en_US
dc.subjectმეღვინეობის ისტორიაen_US
dc.subjectღვინის ქიმიური შემადგენლობაen_US
dc.subjectღვინის მიკრობიოლოგიაen_US
dc.subjectღვინის დაყენებაen_US
dc.titleმეღვინეობაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Megvineoba_1931.pdf466.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.