Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | მოდებაძე, კონსტანტინე | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-19T13:08:47Z | - |
dc.date.available | 2023-06-19T13:08:47Z | - |
dc.date.issued | 1931 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449490 | - |
dc.description | სახელმძღვანელო უმაღლესი სკოლებისათვის | en_US |
dc.format.extent | 363 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : სახელმწიფო გამომცემლობა | en_US |
dc.source | მეღვინეობა : [სახელმძღვანელო უმაღლეს სკოლებისათვის] / კონსტანტინე მოდებაძე. ტფილისი : სახელგამის გა-მა, 1931 (მე-2 სტ.) 356 გვ. : სურ. ; 28 სმ. 5მ. 50კ., 3100ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, ვაზისა და ღვინის დარბაზი - K 1.416/4 OV) | en_US |
dc.subject | მეღვინეობის ისტორია | en_US |
dc.subject | ღვინის ქიმიური შემადგენლობა | en_US |
dc.subject | ღვინის მიკრობიოლოგია | en_US |
dc.subject | ღვინის დაყენება | en_US |
dc.title | მეღვინეობა | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Megvineoba_1931.pdf | 466.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.