ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433
სათაური: ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა
ავტორები: გომიაშვილი, ჯუმბერ
საკვანძო სიტყვები: ღვინის ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 1979
გამომცემელი: თბილისი : საბჭოთა საქართველო
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
GvinisDziritadiKomponentebisTeqnologiuriDaDieturiMnishvneloba.pdf28.52 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება