ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433
სათაური: | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა |
ავტორები: | გომიაშვილი, ჯუმბერ |
საკვანძო სიტყვები: | ღვინის ტექნოლოგია |
გამოცემის თარიღი: | 1979 |
გამომცემელი: | თბილისი : საბჭოთა საქართველო |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
GvinisDziritadiKomponentebisTeqnologiuriDaDieturiMnishvneloba.pdf | 28.52 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება