Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | გომიაშვილი, ჯუმბერ | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T06:37:15Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T06:37:15Z | - |
dc.date.issued | 1979 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433 | - |
dc.format.extent | 53 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საბჭოთა საქართველო | en_US |
dc.source | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა. თბ. : საბჭ. საქართველო, 1979. 49გვ. ; 17სმ. 10კ., 1000ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 48.402/2) | en_US |
dc.subject | ღვინის ტექნოლოგია | en_US |
dc.title | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
GvinisDziritadiKomponentebisTeqnologiuriDaDieturiMnishvneloba.pdf | 28.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.