Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorგომიაშვილი, ჯუმბერ-
dc.date.accessioned2022-09-19T06:37:15Z-
dc.date.available2022-09-19T06:37:15Z-
dc.date.issued1979-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433-
dc.format.extent53 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა. თბ. : საბჭ. საქართველო, 1979. 49გვ. ; 17სმ. 10კ., 1000ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 48.402/2)en_US
dc.subjectღვინის ტექნოლოგიაen_US
dc.titleღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
GvinisDziritadiKomponentebisTeqnologiuriDaDieturiMnishvneloba.pdf28.52 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.