Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399433
Title: | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა |
Authors: | გომიაშვილი, ჯუმბერ |
Keywords: | ღვინის ტექნოლოგია |
Issue Date: | 1979 |
Publisher: | თბილისი : საბჭოთა საქართველო |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
GvinisDziritadiKomponentebisTeqnologiuriDaDieturiMnishvneloba.pdf | 28.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.