Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322
Title: ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები
Authors: ჯანდიერი, ილია
პომასკი, ალექსანდრე
Keywords: ქიმიური ანალიზი
ნიადაგების მცენარეების ქიმიური ანალიზი
სასუქების ქიმიური ანალიზი
რძის ქიმიური ანალიზი
კარაქის ქიმიური ანალიზი
ყველის ქიმიური ანალიზი
ღვინის ქიმიური ანალიზი
სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
Issue Date: 1970
Publisher: თბილისი : განათლება
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Qimiuri_Analizis_Metodebi.pdf322.63 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.