ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322
სათაური: | ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები |
ავტორები: | ჯანდიერი, ილია პომასკი, ალექსანდრე |
საკვანძო სიტყვები: | ქიმიური ანალიზი ნიადაგების მცენარეების ქიმიური ანალიზი სასუქების ქიმიური ანალიზი რძის ქიმიური ანალიზი კარაქის ქიმიური ანალიზი ყველის ქიმიური ანალიზი ღვინის ქიმიური ანალიზი სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის |
გამოცემის თარიღი: | 1970 |
გამომცემელი: | თბილისი : განათლება |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Qimiuri_Analizis_Metodebi.pdf | 322.63 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება