Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorჯანდიერი, ილია-
dc.contributor.authorპომასკი, ალექსანდრე-
dc.date.accessioned2021-10-11T11:02:06Z-
dc.date.available2021-10-11T11:02:06Z-
dc.date.issued1970-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322-
dc.format.extent366 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : განათლებაen_US
dc.sourceნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები : [დამხმარე სახელმძღვ. ზოოტექნ.-ვეტერინ. ინ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1970. - 363გვ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავი, K 138.840/3)en_US
dc.subjectქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectნიადაგების მცენარეების ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectსასუქების ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectრძის ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectკარაქის ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectყველის ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectღვინის ქიმიური ანალიზიen_US
dc.subjectსახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვისen_US
dc.titleნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Qimiuri_Analizis_Metodebi.pdf322.63 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.