ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | ჯანდიერი, ილია | - |
dc.contributor.author | პომასკი, ალექსანდრე | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-11T11:02:06Z | - |
dc.date.available | 2021-10-11T11:02:06Z | - |
dc.date.issued | 1970 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322 | - |
dc.format.extent | 366 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : განათლება | en_US |
dc.source | ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები : [დამხმარე სახელმძღვ. ზოოტექნ.-ვეტერინ. ინ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1970. - 363გვ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავი, K 138.840/3) | en_US |
dc.subject | ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | ნიადაგების მცენარეების ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | სასუქების ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | რძის ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | კარაქის ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | ყველის ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | ღვინის ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.subject | სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის | en_US |
dc.title | ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Qimiuri_Analizis_Metodebi.pdf | 322.63 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება