ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/33341
სათაური: ჩაის დახარისხება და დეგუსტაცია
ავტორები: ფარესიშვილი, ზურაბ
წულუკიძე, მზია
საკვანძო სიტყვები: ჩაის ქიმიური შემადგენლობა
ჩაის ნახევარ ფაბრიკატები
ჩის დეგუსტაციის მეთოდები
ჩაი მსოფლიო ბაზარზე
გამოცემის თარიღი: 2013
გამომცემელი: თბილისი : უნივერსალი
ISBN: 978-9941-22-097-5
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
ChaisDaxarisxebaDaDegustacia.pdf9.2 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება