Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/33341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorფარესიშვილი, ზურაბ-
dc.contributor.authorწულუკიძე, მზია-
dc.contributor.editorჯაფარიძე, ზურაბ-
dc.date.accessioned2014-03-04T10:20:37Z-
dc.date.available2014-03-04T10:20:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.isbn978-9941-22-097-5-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/33341-
dc.format.extent106 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : უნივერსალიen_US
dc.subjectჩაის ქიმიური შემადგენლობაen_US
dc.subjectჩაის ნახევარ ფაბრიკატებიen_US
dc.subjectჩის დეგუსტაციის მეთოდებიen_US
dc.subjectჩაი მსოფლიო ბაზარზეen_US
dc.titleჩაის დახარისხება და დეგუსტაციაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ChaisDaxarisxebaDaDegustacia.pdf9.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.