ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/274385
სათაური: ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი, ქიმიური შემადგენლობა და პურის ტექნოლოგიაში მისი გამოყენების პერსპექტივები
ავტორები: ეპიტაშვილი, თინათინ
საკვანძო სიტყვები: პურის ტექნოლოგია
ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი
ქიმიური შემადგენლობა
გამოცემის თარიღი: 2018
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf2.77 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferat.pdf830.62 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება