ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/274385
სათაური: | ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი, ქიმიური შემადგენლობა და პურის ტექნოლოგიაში მისი გამოყენების პერსპექტივები |
ავტორები: | ეპიტაშვილი, თინათინ |
საკვანძო სიტყვები: | პურის ტექნოლოგია ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი ქიმიური შემადგენლობა |
გამოცემის თარიღი: | 2018 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 2.77 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferat.pdf | 830.62 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება