ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/154118
სათაური: | ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით |
ავტორები: | ებელაშვილი, ნანა |
საკვანძო სიტყვები: | ქიმიური მრეწველობა ალკოჰოლიანი სასმელები ღვინის ტექნოლოგია |
გამოცემის თარიღი: | 2006 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 6.62 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Danarti.pdf | 10.48 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება