ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/140555
სათაური: | ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი |
ავტორები: | მოსიაშვილი, გულო |
საკვანძო სიტყვები: | ყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზი |
გამოცემის თარიღი: | 1969 |
გამომცემელი: | თბილისი : საბჭოთა საქართველო |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Yurdznis_Produqtta_Mikro_Biologiuri_Analizi.pdf | 53.3 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება