Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/140555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | მოსიაშვილი, გულო | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-09T19:41:22Z | - |
dc.date.available | 2016-02-09T19:41:22Z | - |
dc.date.issued | 1969 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/140555 | - |
dc.format.extent | 207 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საბჭოთა საქართველო | en_US |
dc.source | ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 207გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.. - ბიბლიოგრ.: გვ.202-203. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავის განყოფილება, K 137.613/3) | en_US |
dc.subject | ყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზი | en_US |
dc.title | ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurdznis_Produqtta_Mikro_Biologiuri_Analizi.pdf | 53.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.