ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/140555
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorმოსიაშვილი, გულო-
dc.date.accessioned2016-02-09T19:41:22Z-
dc.date.available2016-02-09T19:41:22Z-
dc.date.issued1969-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/140555-
dc.format.extent207 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 207გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.. - ბიბლიოგრ.: გვ.202-203. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავის განყოფილება, K 137.613/3)en_US
dc.subjectყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზიen_US
dc.titleყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis_Produqtta_Mikro_Biologiuri_Analizi.pdf53.3 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება