ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/140555
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | მოსიაშვილი, გულო | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-09T19:41:22Z | - |
dc.date.available | 2016-02-09T19:41:22Z | - |
dc.date.issued | 1969 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/140555 | - |
dc.format.extent | 207 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საბჭოთა საქართველო | en_US |
dc.source | ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 207გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.. - ბიბლიოგრ.: გვ.202-203. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავის განყოფილება, K 137.613/3) | en_US |
dc.subject | ყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზი | en_US |
dc.title | ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Yurdznis_Produqtta_Mikro_Biologiuri_Analizi.pdf | 53.3 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება