Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 287
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|---|
![]() | 2022 | ქვევრი და ქართული ტრადიციული მეღვინეობა | გაბრიჭიძე, ჟორა |
![]() | 1976 | ღვინის, შამპანურისა და კონიაკის ქარხნების დაპროექტების საფუძვლები | მელიქიშვილი, სტანისლავ; იოსელიანი, შ.; მაჭავარიანი, ფ.; მესარქიშვილი, ს.; ჟორჟოლიანი, ა.; ხატიაშვილი, თ.; მიქაშავიძე, გ.; მაღულარია, ლ. |
![]() | 1976 | ღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი | კანანაძე, თამარ; ბერიძე, გ. |
![]() | 1985 | ღვინის წარმოების რაციონალური ტექნოლოგია | საქართველოს სსრ სასოფლო-სამეურნეო წარმოების სახელმწიფო კომიტეტი; მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერ-კვლევითი ინსტიტუტი; ჩხარტიშვილი, ნ. |
![]() | 2020 | მეღვინეობა : სასწავლო სახელმძღვანელო | პუტცი, ჰილარიუს; ჩიჩუა, დავით; ჯორბენაძე, ეკატერინე |
![]() | 1974 | ნაკლებდაჟანგული სუფრის თეთრი ღვინის ტექნოლოგია | კოხრეიძე, გულერი; ფირცხალავა, ც.; მესხი, ო.; საქართველოს სსრ კვების მრეწველობის სამინისტრო. "სამტრესტი" |
![]() | 1979 | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა | გომიაშვილი, ჯუმბერ |
![]() | 1974 | ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები | სიხარულიძე, თამაზ; ალექსი-მესხიშვილი, გ. |
![]() | 1976 | ქართული ღვინის ხარისხის გაუმჯობესების გზები | მოდებაძე, ვახტანგ |
![]() | 1976 | წითელი ღვინის დაყენება | კურდღელაშვილი, მარინა |
![]() | 2021 | სამოდელო ბიზნეს გეგმა მერაბ და გიორგი ტაკიძეების საოჯახო ღვინის მარანი | ტაკიძე, გიორგი; ტაკიძე, მერაბ; აბაშიძე, გიორგი; ჭუმბურიძე, გიორგი; არძენაძე, დავით; ჯავახიშვილი, ელგუჯა; ირაკლი. დეისაძე; ბარამიძე, სერგო; სანიკიძე, რევაზ; ასტახიშვილი, ერეკლე; ვარამაშვილი, ელენე; ჩაჩანიძე, ზურა; ბარამიძე, გიორგი |
![]() | 1973 | ღვინის ანალიზის ახალი მეთოდები | ლაშხი, ანდრია; Лашхи, Андрей Димитриевич; ტრიპოლსკი, ე.; შეყილაძე, ტ. |
![]() | 1971 | ცქრიალა ღვინის დაყენება | შარაშენიძე, ირაკლი; Шарашенидзе, Ираклий Вахтангович; ნამორაძე, ა.; ვარვარიძე, ო.; საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტროს მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი |
![]() | 1971 | ღვინის დამუშავება სისხლის ყვითელი მარილით | დარახველიძე, ოთარ; Дарахвелидзе, Отар Константинович; ნამორაძე, ა.; მჭედლიშვილი, ვ. |
![]() | 1971 | ღვინის მოვლა | ღლონტი, თეიმურაზ; Глонти, Теймураз Амбросович; ნამორაძე, ა.; მესხი, ო.; საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტროს მეცხოველეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტი |
![]() | 1972 | ვაზის, ტკბილისა და ღვინის ზოგიერთი ბიოქიმიური ანალიზი | წიწილაშვილი, ო.; კობაიძე, თ. |
![]() | 1973 | უჭაჭო სუფრის თეთრი ღვინის დაყენება | ხოსროშვილი, ხ. |
![]() | 1995 | პესტიციდური აქტივობის მცენარეები | ბუაჩიძე, კარლო; გეგენავა, გ. |
![]() | 2002 | ზოგიერთი სიახლე ვაზის ნამყენი ნერგის წარმოებისა და ვენახის გაშენების საქმეში | ქურთიაშვილი, ოთარ; გიგინეიშვილი, ლ. |
![]() | 1996 | ხეხილისა და ვაზის მავნებელ-დაავადებანი და მათთან ბრძოლის ქიმიური საშუალებანი | მიროტაძე, ნანა; თაქთაქიშვილი, გურამ; მაისურაძე, დიმიტრი |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 287