ძიება
ფილტრებში დამატება:
ფილტრების გამოყენება ძიების შედეგების გასასუფთავებლად.
შედეგის ჩვენება 1- დან 6 – მდე სულ – 6.
- წინა
- 1
- მომდევნო
მოძებნილი რესურსები:
წინასწარი დათვალიერება | გამოცემის თარიღი | სათაური | ავტორი / ავტორები |
---|---|---|---|
![]() | 1962 | გურჯაანის ღვინის ქარხანა | - |
![]() | 1971 | ღვინის ტექნოლოგიისა და ბიოქიმიის საკითხებისადმი მიძღვნილი სამეცნიერო-ტექნიკური კონფერენციის მოხსენებათა თეზისები | - |
![]() | 1979 | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა | გომიაშვილი, ჯუმბერ |
![]() | 1985 | ღვინის წარმოების რაციონალური ტექნოლოგია | საქართველოს სსრ სასოფლო-სამეურნეო წარმოების სახელმწიფო კომიტეტი; მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერ-კვლევითი ინსტიტუტი; ჩხარტიშვილი, ნ. |
![]() | 2008 | ზოგიერთი კომპონენტის ცვალებადობა ღვინის ჩამოყალიბების პროცესში | ასაშვილი, თამარ; ხოსიტაშვილი, მარიამ |
![]() | 1978 | სამახსოვრო მეღვინე ტექნოლოგებისათვის | ნაცვლიშვილი, დავით; ტრიპოლსკი, ე.; მათიაშვილი, მ.; საქართველოს სსრ კვების მრეწველობის სამინისტრო "სამტრესტი" |