Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681
Title: საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავება
Authors: ძირკველიშვილი, ნინო
ქვარცხავა, გიორგი
Keywords: დამბალხაჭოს დამზადების ტექნოლოგია
ქართული ტრადიციული რძემჟავა პროდუქტები
Issue Date: 2025
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SaqartvelosMtianRegionebSiWarmoebuli_2025.pdf2.3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.