Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorძირკველიშვილი, ნინო-
dc.contributor.authorქვარცხავა, გიორგი-
dc.contributor.editorგოგოლი, გიული-
dc.date.accessioned2025-05-08T09:34:50Z-
dc.date.available2025-05-08T09:34:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681-
dc.format.extent103 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectდამბალხაჭოს დამზადების ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectქართული ტრადიციული რძემჟავა პროდუქტებიen_US
dc.titleსაქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SaqartvelosMtianRegionebSiWarmoebuli_2025.pdf2.3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.