ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/527070
სათაური: საკვების, ცხოველური პროდუქტებისა და ნედლეულის მიკრობიოლოგია
ავტორები: ნათიძე, მ.
ჩხარტიშვილი, დ.
საკვანძო სიტყვები: საკვების მიკრობიოლოგია
ნედლეულის მიკრობიოლოგია
ცხოველური პროდუქტების მიკრობიოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2009
გამომცემელი: თბილისი : უნივერსალი
აღწერილობა: სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
ISBN: 978-9941-12-419-8
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
SakvebisCxoveluriProduqtebisaDaNedleulisMikrobiologia_2009.pdf12.39 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება