ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/527070
სათაური: | საკვების, ცხოველური პროდუქტებისა და ნედლეულის მიკრობიოლოგია |
ავტორები: | ნათიძე, მ. ჩხარტიშვილი, დ. |
საკვანძო სიტყვები: | საკვების მიკრობიოლოგია ნედლეულის მიკრობიოლოგია ცხოველური პროდუქტების მიკრობიოლოგია |
გამოცემის თარიღი: | 2009 |
გამომცემელი: | თბილისი : უნივერსალი |
აღწერილობა: | სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვის |
ISBN: | 978-9941-12-419-8 |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | წიგნადი ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
SakvebisCxoveluriProduqtebisaDaNedleulisMikrobiologia_2009.pdf | 12.39 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება