ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/505175
სათაური: | საკვები პროდუქტების კონსერვირების ტექნოლოგიების კურსის წარმომადგენლები |
საკვანძო სიტყვები: | ჯგუფური შარაშიძე, მ. საკვები პროდუქტების კონსერვირება |
გამოცემის თარიღი: | 1919 |
რეზიუმე: | ფოტოზე: საკვები პროდუქტების კონსერვირების ტექნოლოგიების კურსების წარმომადგენლები. ფოტო გადაღებულია თბილისში. |
აღწერილობა: | გურამ შარაძის კაბინეტი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | დეპოზიტარიუმი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
2519.jpg | რექტო | 130.82 kB | JPEG | ნახვა / გახსნა |
2520.jpg | ვერსო | 25.17 kB | JPEG | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება