Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456157
Title: ბიოდეგრადირებადი მიკროკაფსულების შექმნა ყურძნის წიპწის ზეთის ინკაფსულირების მიზნით და მისი ანტიოქსიდაციური ეფექტურობის კვლევა
Authors: ბეჟანიშვილი, ხათუნა
Keywords: ქიმიური ინჟინერია
ბიოლოგიური ინჟინერია
Issue Date: 2023
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bejanishvili_Xatuna_Disertacia.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open
Bejanishvili_Xatuna_Avtoreferati.pdf850.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.