ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/326240
სათაური: | მინერალური და ორგანული სასუქების გავლენა ყურძნის მოსავლიანობასა და ღვინის ხარისხზე |
ავტორები: | აბესაძე, გ. |
საკვანძო სიტყვები: | მინერალური სასუქები ღვინის ხარისხი ორგანული სასუქები ყურძნის მოსავლიანობა |
გამოცემის თარიღი: | 1963 |
გამომცემელი: | თბილისი : საბჭოთა საქართველო |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Mineraluri_Da_Organuli_Sasuqebis_Gavlena_Yurdznis_Mosavlianobasa_Da_Gvinis_Xarisxze-.pdf | 122.17 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება