Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/326240
Title: | მინერალური და ორგანული სასუქების გავლენა ყურძნის მოსავლიანობასა და ღვინის ხარისხზე |
Authors: | აბესაძე, გ. |
Keywords: | მინერალური სასუქები ღვინის ხარისხი ორგანული სასუქები ყურძნის მოსავლიანობა |
Issue Date: | 1963 |
Publisher: | თბილისი : საბჭოთა საქართველო |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mineraluri_Da_Organuli_Sasuqebis_Gavlena_Yurdznis_Mosavlianobasa_Da_Gvinis_Xarisxze-.pdf | 122.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.