ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171510
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorჯაფარიძე, ზურაბ-
dc.contributor.authorგორგოძე, გიზო-
dc.date.accessioned2016-09-01T11:24:57Z-
dc.date.available2016-09-01T11:24:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171510-
dc.description.tableofcontentsშესავალი ( ნაშრომის ზოგადი დახასიათება ) -- 1. ლიტერატურის ანალიზური მიმოხილვა -- 1.1. შესავალი -- 1.2. ყურძნის წიპწა და მისი გადამუშავების თანამედროვე მდგომარეობა -- 1.2.1. წიპწის ფიზიკურ-მექანიკური და ფიზიკურ-ქიმიური მახასიათებლები -- 1.2.2. ყურძნის წიპწის ქიმიური შედგენილობა -- 1.2.3. ყურძნის წიპწის მიღების ხერხები -- 1.2.4. ყურძნის წიპწის გადამუშავების ხერხები -- 1.2.5. ყურძნის ზეთის მიღების თანამედროვე მდგომარეობა -- 1.3. ექსტრაჰირების პროცესის თეორიული წინაპირობები -- 1.4. ექსტრაქციის პროცესზე მოქმედი ძირითადი ფაქტორები -- შედეგების განსჯა -- 2. კვლევის ობიექტები და ექსპერიმენტის მეთოდოლოგია -- 2.1. ექსტრაქციის პროცესის კვლევის წინაპირობები -- 2.2. ოპტიმიზაციის პარამეტრებისა და მათზე მოქმედი ფაქტორების შერჩევა და დასაბუთება -- 2.2.1. ოპტიმიზაციის პარამეტრების შერჩევა და დასაბუთება -- 2.2.2. ოპტიმიზაციის პარამეტრებზე მოქმედი ფაქტორებისა და მათი ვარირების ინტერვალების დასაბუთება -- ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის პირდაპირი ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის პირობები -- 3. ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის საწარმოო ექსპერიმენტის დაგეგმვა და ოპტიმიზაცია -- 3.1. ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის რეალიზაცია -- 3.3. ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის ცხიმოვან–მჟავური ანალიზის შედეგები -- 3.4. ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის წარმოების პროცესულ–აპარატურული სქემა და საწარმოო პროცესების კონტროლის პარამეტრები -- ძირითადი დასკვნები -- გამოყენებული ლიტერატურა .-
dc.format.extent120 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის სამრეწველო წარმოების პროცესულ–აპარატურული დამუშავება /გ.გორგოძე; დის...დოქტ. აკად. ხარ./სამეცნ.ხელმძღვ.:ზურაბ ჯაფარიძე; საქ.ტექნიკური უნ–ტი; თბ., 2013-120 გვ.- -ბიბლიოგრ.: გვ.117-120. UDC: 663.2.52. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, D 17.758)en_US
dc.subjectყურძნის წიპწის გადამუშავებაen_US
dc.subjectქიმიური მრეწველობაen_US
dc.titleყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის სამრეწველო წარმოების პროცესულ–აპარატურული დამუშავებაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf2.12 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf471.99 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება