ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/148564
სათაური: ყურძნის ქიმიური შედგენილობა
ავტორები: დურმიშიძე, ს.
ხაჩიძე, ო.
გამოცემის თარიღი: 1979
გამომცემელი: თბილისი : მეცნიერება
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis-Qimiuri-Shemadgenloba.pdf55.64 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება