Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6616
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | თხელიძე, ამირან | - |
dc.contributor.author | სამადაშვილი, ცოტნე | - |
dc.contributor.author | დობორჯგინიძე, ხათუნა | - |
dc.contributor.editor | კაჭარავა, თ. | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-29T06:34:29Z | - |
dc.date.available | 2012-11-29T06:34:29Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-0-1388-1 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/6616 | - |
dc.description.abstract | მონოგრაფია_მეთოდურ მითითებაში განხილულია საქართველოში გავრცელებული ძირითადი მარცვლეული კულტურების, ვაზის, ხეხილის და ტექნიკური კულტურების განოყიერების თანამედროვე სისტემები. მოცემულია უახლესი მონაცემები და თანამედროვე სასუქების ტიპები. მონოგრაფია_მეთოდური მითითება განკუთვნილია აგრონომიული ფაკულტეტის აგროტექნოლოგიისა და აგროეკოლოგიის ბაკალავრიატის, მაგისტრატურის, დოქტორანტურის სტუდენტებისათვის, კერძო ფერმერებისა და ფართო მკითხველისთვის. | en_US |
dc.description.tableofcontents | 1. საშემოდგომო ხორბლის განოყიერება; 2. საგაზაფხულო ხორბლის, ქერის და შვრიის განოყიერება; 3. სიმინდის განოყიერება; 4. ვაზის კულტურის განოყიერება; 5. ხეხილოვანი კულტურების განოყიერება; 6. ტექნიკური კულტურების განოყიერება; კარტოფილის განოყიერება; შაქრის ჭარხლის განოყიერება; მზესუმზირის განოყიერება. | - |
dc.format.extent | 73 გვ. | - |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საზოგადოება ცოდნა | en_US |
dc.subject | სასოფლო-სამეურნეო კულტურების განოყიერება | en_US |
dc.title | ძირითადი სასოფლო-სამეურნეო კულტურების განოყიერების სისტემა | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ა(ა)იპ პროფესიული მომზადების და გადამზადების ცენტრი "ფერმერთა სკოლა" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dziritadi s.k.ganokierebis sistema.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.