Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ტყებუჩავა, ზაირა | - |
dc.contributor.author | სამადაშვილი, ცოტნე | - |
dc.contributor.author | ცაგურიშვილი, გივი | - |
dc.contributor.author | გათენაძე, ალექსანდრე | - |
dc.contributor.editor | კერესელიძე, ნ. | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-26T10:16:42Z | - |
dc.date.available | 2012-11-26T10:16:42Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-0-0854-2 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/6334 | - |
dc.description.abstract | სახელმძღვანელოში განხილულია ნიადაგთმცოდნეობის, აგროქიმიის საფუძვლები. მიწათნოქმედების ძირითადი საკითხებიდან განხილულია სარეველების წინააღმდეგ ბრძოლის ღონისძიებები, თესლბრუნვების შემოღება, დაპროექტება ათვისება და მისი მნიშვნელობა მოსავლიანობის გაზრდაში. გაანალიზებულია ეროზიის საწინააღმდეგო ღონისძიებები. სახნავი მიწების რაციონალური გამოყენების, ნიადაგის ნაყოფიერების ამაღლებისა და ეკლოლოგიურათ სუფთა პროდუქციის მიღების ღონისძიებები. სახელმძრვანელო გათვალისწინებულია ეკონომიკურ-ჰუმანიტარული, საინჟინრო და აგრონომიული სპეციალობის ბაკალავრების, მაგისტრების და დოქტორანტებისათვის. წიგნი საინტერესოა სოფლის მეურნეობაში მომუშავე სპეციალისტებისათვის და კერძო ფერმერებისდათვის. | en_US |
dc.format.extent | 104 გვ. | - |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საზოგადოება ცოდნა | en_US |
dc.relation.ispartofseries | ნაწილი I | - |
dc.subject | ნიადაგმცოდნეობა | en_US |
dc.subject | აგროქიმია | en_US |
dc.subject | მიწათმოქმედება | en_US |
dc.title | სოფლის მეურნეობის საფუძვლები | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ა(ა)იპ პროფესიული მომზადების და გადამზადების ცენტრი "ფერმერთა სკოლა" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Soflis_Meurneobis_Safudzvlebi.pdf | 614.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.