Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/6278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorვანიძე, მაია-
dc.contributor.authorკალანდია, ალეკო-
dc.date.accessioned2012-11-26T06:59:45Z-
dc.date.available2012-11-26T06:59:45Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.isbn978-9941-0-1543-4-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/6278-
dc.description.tableofcontentsშესავალი; 1. ტერპენოიდები, მათი ბიოსინთეზი; 2. სიტკბო და მისი აღქმა; 3. სტევიას (Stevia rebaudiana Bertoni) ბიოლოგიური დახასიათება; 4. ტერპენოიდების კვლევის მეთოდები; 5. ფენოლური ნაერთების კვლევის მეთოდები; 6. ტკბილი დიტერპენური ნაერთები; 7. ტკბილი დიტერპენური ნაერთების შემცველობა მცენარის სხვადასხვა ნაწილში და მათი ცვალებადობა ვეგეტაციის დროს; 8. სტევიას ფოთლის ტკბილი დიტერპენური ნაერთების ჯამური პრეპარატის მიღება; 9. ტკბილი დიტერპენული ნაერთების განსაზღვრის ექსპრეს მეთოდი; 10. სტევიას ფოთლის ფენოლკარბონმჟავები; 11. სტევიას ნახშირწყლები; 12. სტევიას ვიტამინები და მინერალური ნივთიერებანი; 13. სტევიას და მისგან მიღებული პროდუქტების აქროლადი კომპლექსი; 14. სტევიას კომპლექსური გადამუშავება; დასკვნა; გამოყენებული ლიტერატურა.-
dc.format.extent110 გვ.-
dc.language.isokaen_US
dc.publisherბათუმი-
dc.subjectკვებითი მრეწველობაen_US
dc.titleსაქართველოში ინტროდუცირებული სტევიას (Stevia rebaudiana Bertoni) ტერპენოიდები და ფენოლური ნაერთები და მათი გამოყენება კვების მრეწველობაშიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vanidze_Maia_Kalandia_Aleko.pdf2.23 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.