ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/471596
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorГущин, В.-
dc.contributor.authorМинистерство мясной и молочной промышленности СССР "Главмясо"-
dc.contributor.otherКонников, А. Г.-
dc.contributor.otherЛиманский, Г. И.-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:03:20Z-
dc.date.available2023-11-22T12:03:20Z-
dc.date.issued1952-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/471596-
dc.descriptionХудожник: В. Грущин.en_US
dc.formatХромолитографияen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherСоюзпишепромрекламаen_US
dc.sourceЛучший метод обвалки говяжьих коробок, усовершенствованный тт. Камышанским, Бирюковым, Муратом, Титовой, Ершовым и Фирсовым (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფიის საარქივო ფონდის განყოფილება P 9917)en_US
dc.subjectПлакатen_US
dc.subjectТитова, Е. В.en_US
dc.subjectЕршов, Д. А.en_US
dc.subjectФирсов, В. Н.en_US
dc.subjectМурат, И. Ю.en_US
dc.subjectБирюков, К. И.en_US
dc.subjectКамышанский, Е. П.en_US
dc.subjectОбвалка мясаen_US
dc.titleЛучший метод обвалки говяжьих коробок, усовершенствованный тт. Камышанским, Бирюковым, Муратом, Титовой, Ершовым и Фирсовымen_US
dc.typeImageen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის პლაკატების კოლექცია

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
P_9917.jpg3.7 MBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება