Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/458878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ბაღათურია, ნუგზარ | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-19T12:34:17Z | - |
dc.date.available | 2023-09-19T12:34:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-8-0444-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/458878 | - |
dc.format.extent | 178 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : ბენე - ციფრული პოლიგრაფიის ოფისი | en_US |
dc.subject | ჭაჭის არყის ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | ღვინომასალების გამოხდის პროცესი | en_US |
dc.subject | ყურძნის სპირტის დავარგება | en_US |
dc.title | ჭაჭის არყის ტექნოლოგია : თეორია და პრაქტიკა | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chachis_Aryis_Teqnologia_2019.pdf | 18.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.