ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456058
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorგვასალია, ლერი-
dc.contributor.advisorკაჭარავა, თამარ-
dc.contributor.authorსურმანიძე, დალი-
dc.date.accessioned2023-08-30T12:46:44Z-
dc.date.available2023-08-30T12:46:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456058-
dc.description.tableofcontentsშესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. წყავის ბოტანიკური დახასიათება და ბიომრავალფეროვნება -- 1.2. წყავის ნაყოფებისა და ფოთლების ქიმიური შედგენილობა -- 1.3. წყავის პრაქტიკული გამოყენება -- 2. ექსპერიმენტული ნაწილი -- 2.1. კვლევის ობიექტები -- 2.2. კვლევის მეთოდები -- 2.3. აჭარაში გავრცელებული წყავის ბიორესურსი, მისი პომოლოგიური და ფენოლოგიური კვლევა -- 2.4. აჭარაში გავრცელებული წყავის ნაყოფის ქიმიური შედგენილობა -- 2.5. წყავის ნედლი ნაყოფის მოსავლის შემდგომი შენახვის ტექნოლოგიური რეჟიმების შერჩევა -- 2.6. წყავის ნაყოფებიდან წვენის მიღების ტექნოლოგიის შესწავლა -- 2.7. წყავის ნაყოფებიდან ბუნებრივი საკვები საღებრების მიღება -- 2.8. წყავის ნაყოფებიდან შაქრით დაკონსერვებული პროდუქტების დამზადების ტექნოლოგიური პარამეტრების კვლევა -- 2.9. წყავის ნაყოფებიდან დამზადებული პროდუქციის ტექნო-ქიმიური და მიკრობიოლოგიური კონტროლი -- დასკვნა -- გამოყენებული ლიტერატურა-
dc.format.extent123 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectქიმიური ინჟინერიაen_US
dc.subjectბიოლოგიური ინჟინერიაen_US
dc.titleწყავის ბიორესურსი აჭარაში, ბიოღირებულება და გადამუშავების პერსპექტიული ტექნოლოგიებიen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Surmanidze_Dali_Disertacia.pdf1.7 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Surmanidze_Dali_Avtoreferati.pdf980.71 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება