ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/444866
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.date.accessioned2023-05-05T08:55:34Z-
dc.date.available2023-05-05T08:55:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.isbn978-9941-20-547-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/444866-
dc.descriptionმონოგრაფია; სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვისen_US
dc.description.abstract--en_US
dc.format.extent372 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტიen_US
dc.subjectენოლოგიაen_US
dc.subjectქართული ტიპის ღვინის წარმოქმნაen_US
dc.subjectევროპული ტიპის ღვინოen_US
dc.subjectღვინის ფალსიფიკაციის ამოცნობაen_US
dc.titleენოლოგია : ღვინის წარმოქმნა და დავარგებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Enologia_2015.pdf32.1 MBAdobe PDFნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება