Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/444866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.date.accessioned2023-05-05T08:55:34Z-
dc.date.available2023-05-05T08:55:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.isbn978-9941-20-547-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/444866-
dc.descriptionმონოგრაფია; სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვისen_US
dc.description.abstract--en_US
dc.format.extent372 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტიen_US
dc.subjectენოლოგიაen_US
dc.subjectქართული ტიპის ღვინის წარმოქმნაen_US
dc.subjectევროპული ტიპის ღვინოen_US
dc.subjectღვინის ფალსიფიკაციის ამოცნობაen_US
dc.titleენოლოგია : ღვინის წარმოქმნა და დავარგებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Enologia_2015.pdf32.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.