Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/434492
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ასაშვილი, თამარ | - |
dc.contributor.author | ხოსიტაშვილი, მარიამ | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T10:26:30Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T10:26:30Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.issn | 978-9941-0-0518-3 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/434492 | - |
dc.format.extent | 120 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თელავი | en_US |
dc.source | ზოგიერთი კომპონენტის ცვალებადობა ღვინის ჩამოყალიბების პროცესში / თ. ასაშვილი, მ. ხოსიტაშვილი. თელავი, 2008. 118გვ. : სურ., ცხ. ; 20სმ. [ფ.ა.] (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 262.876/3) | en_US |
dc.subject | ღვინის ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | ღვინის ქიმიური შემადგენლობა | en_US |
dc.subject | ალკოჰოლური დუღილი | en_US |
dc.title | ზოგიერთი კომპონენტის ცვალებადობა ღვინის ჩამოყალიბების პროცესში | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zogierti_Komponentis_Cvalebadoba_Gvinis_Chamokalibebis_Processhi_2008.pdf | 56.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.