Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/434492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorასაშვილი, თამარ-
dc.contributor.authorხოსიტაშვილი, მარიამ-
dc.date.accessioned2023-03-06T10:26:30Z-
dc.date.available2023-03-06T10:26:30Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.issn978-9941-0-0518-3-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/434492-
dc.format.extent120 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთელავიen_US
dc.sourceზოგიერთი კომპონენტის ცვალებადობა ღვინის ჩამოყალიბების პროცესში / თ. ასაშვილი, მ. ხოსიტაშვილი. თელავი, 2008. 118გვ. : სურ., ცხ. ; 20სმ. [ფ.ა.] (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 262.876/3)en_US
dc.subjectღვინის ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectღვინის ქიმიური შემადგენლობაen_US
dc.subjectალკოჰოლური დუღილიen_US
dc.titleზოგიერთი კომპონენტის ცვალებადობა ღვინის ჩამოყალიბების პროცესშიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zogierti_Komponentis_Cvalebadoba_Gvinis_Chamokalibebis_Processhi_2008.pdf56.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.