ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/415103
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | კანანაძე, თამარ | - |
dc.contributor.editor | ბერიძე, გ. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-01T08:17:54Z | - |
dc.date.available | 2022-12-01T08:17:54Z | - |
dc.date.issued | 1976 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/415103 | - |
dc.format.extent | 144 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : საბჭოთა საქართველო | en_US |
dc.source | ღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი. თბ. : საბჭ. საქართველო, 1976. 138გვ. : ილ. ; 19სმ. 18კ., 500ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 167.949/3) | en_US |
dc.subject | ღვინის ფიზიკური ანალიზი | en_US |
dc.subject | ღვინის ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.title | ღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Pizikuri_Da_Pizikur-Qimiuri_Analizi.pdf | 74.06 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება