ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/415103
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorკანანაძე, თამარ-
dc.contributor.editorბერიძე, გ.-
dc.date.accessioned2022-12-01T08:17:54Z-
dc.date.available2022-12-01T08:17:54Z-
dc.date.issued1976-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/415103-
dc.format.extent144 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი. თბ. : საბჭ. საქართველო, 1976. 138გვ. : ილ. ; 19სმ. 18კ., 500ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 167.949/3)en_US
dc.subjectღვინის ფიზიკური ანალიზიen_US
dc.subjectღვინის ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზიen_US
dc.titleღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Gvinis_Pizikuri_Da_Pizikur-Qimiuri_Analizi.pdf74.06 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება