ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399432
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | სიხარულიძე, თამაზ | - |
dc.contributor.editor | ალექსი-მესხიშვილი, გ. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T06:34:12Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T06:34:12Z | - |
dc.date.issued | 1974 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399432 | - |
dc.format.extent | 90 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო. რესპ. საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება "სამტრესტი". თბილისი, 1974. 85 გვ. ; 25 სმ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 158.656/3) | en_US |
dc.subject | ღვინის ბიოქიმია | en_US |
dc.title | ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Bioqimiuri_Sheqmnis_Sakitxebi.pdf | 41.98 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება