Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorსიხარულიძე, თამაზ-
dc.contributor.editorალექსი-მესხიშვილი, გ.-
dc.date.accessioned2022-09-19T06:34:12Z-
dc.date.available2022-09-19T06:34:12Z-
dc.date.issued1974-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399432-
dc.format.extent90 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო. რესპ. საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება "სამტრესტი". თბილისი, 1974. 85 გვ. ; 25 სმ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი, K 158.656/3)en_US
dc.subjectღვინის ბიოქიმიაen_US
dc.titleღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gvinis_Bioqimiuri_Sheqmnis_Sakitxebi.pdf41.98 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.