ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/395764
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorმოდებაძე, ვახტანგ-
dc.date.accessioned2022-08-08T06:00:45Z-
dc.date.available2022-08-08T06:00:45Z-
dc.date.issued1976-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/395764-
dc.format.extent157 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceქართული ღვინის ხარისხის გაუმჯობესების გზები / ვახტანგ მოდებაძე. თბ. : საბჭ. საქართველო, 1976. 156 გვ. : ილ., ცხრ. ; 20 სმ. 19 კ., 2000 ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, ვაზისა და ღვინის დარბაზი, K 294.101/3 OV)en_US
dc.subjectქართული ღვინის ხარისხიen_US
dc.titleქართული ღვინის ხარისხის გაუმჯობესების გზებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Qartuli_Xarisxis_Gaumjobesebis_Gzebi.pdf86.22 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება