Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/388604
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2022-06-17T08:14:08Z | - |
dc.date.available | 2022-06-17T08:14:08Z | - |
dc.date.issued | 1962 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/388604 | - |
dc.description | საქდესის ფოტოქრონიკა. | en_US |
dc.source | "საქართველო 20 წლის შემდეგ." (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფიის საარქივო ფონდის განყოფილება PN 55/1962) | en_US |
dc.subject | ფოტო | en_US |
dc.subject | საბჭოთა საქართველო | en_US |
dc.subject | სკკპ XXII ყრილობის სხდომათა დარბაზი. | en_US |
dc.subject | მჟავანაძე, ვ.პ. | en_US |
dc.subject | მრეწველობის პროდუქციის მოცულობა 20 წელიწადში გაიზრდება 9-ჯერ. | en_US |
dc.subject | მეტალურგია და სათბობი. | en_US |
dc.subject | კაპიტალური დაბანდება. | en_US |
dc.subject | ენერგეტიკა. | en_US |
dc.subject | ჩარხმშენებლობა. | en_US |
dc.subject | მანქანათმშენებლობა. | en_US |
dc.subject | ხელსაწყოთმშენებლობა. | en_US |
dc.subject | ხორცი და ხორცის პროდუქტები. | en_US |
dc.subject | საკონდიტრო ნაწარმი. | en_US |
dc.subject | კონსერვები. | en_US |
dc.subject | მევენახეობა და მეღვინეობა. | en_US |
dc.subject | ჩაი. | en_US |
dc.subject | მეხილეობა. | en_US |
dc.subject | ციტრუსები. | en_US |
dc.subject | დაფნა. | en_US |
dc.subject | მარცვლეული კულტურები. | en_US |
dc.subject | საბინაო მშენებლობა. | en_US |
dc.subject | სამუშაო დღე. | en_US |
dc.subject | განათლება. | en_US |
dc.subject | ჯანმრთელობის დაცვა. | en_US |
dc.subject | მეცნიერება. | en_US |
dc.subject | კომუნიზმის მშენებლობის მორალური კოდექსი. | en_US |
dc.title | საქართველო 20 წლის შემდეგ. | en_US |
dc.type | Image | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | დეპოზიტარიუმი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PN 55_1962.pdf | 12.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.