Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/322843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorნამგალაძე, რ.-
dc.date.accessioned2020-09-03T12:27:02Z-
dc.date.available2020-09-03T12:27:02Z-
dc.date.issued1965-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/322843-
dc.format.extent42 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceყურძნისა და ღვინის სასარგებლო თვისებები. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1965. - 39გვ. ; 20სმ.. - 4კ., 4000ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, მეღვინეობის დარბაზი, K 119.229/3 0V)en_US
dc.subjectსაღვინე ვაზის ჯიშებიen_US
dc.subjectღვინოen_US
dc.subjectყურძნის ღვინის კლასიფიკაციაen_US
dc.titleყურძნისა და ღვინის სასარგებლო თვისებებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kurdznisa_Da_Gvinis_Sasargeblo_Tvisebebi-.pdf34.41 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.