ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/315359
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorKarlsson, Britt-
dc.contributor.otherRoger G, Tanner-
dc.contributor.otherPer, Karlsson-
dc.date.accessioned2020-01-22T08:18:21Z-
dc.date.available2020-01-22T08:18:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.isbn978-178250-113-8-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/315359-
dc.format.extent264 p.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherEdinburghen_US
dc.sourceBiodynamic, organic and natural winemaking : sustainable viticulture and viniculture / Britt & Per Karlsson ; English translation by Roger Tanner, Ordväxlingen AB ; photography by Per Karlsson. Edinburgh : Floris Books, 2016. 2nd edition. 261 p. : ill. ; 24 cm (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, ვაზისა და ღვინის დარბაზი - E91.195/30 V)en_US
dc.subjectOrganic winesen_US
dc.subjectOrganic viticultureen_US
dc.subjectBiodynamic agricultureen_US
dc.subjectნატურალური ღვინოებიen_US
dc.subjectორგანული ღვინოებიen_US
dc.subjectბიოდინამიკური სოფლის მეურნეობაen_US
dc.subjectორგანული მევენახეობაen_US
dc.subjectორგანული ღვინოen_US
dc.titleBiodynamic, Organic and Natural Winemaking : sustainable viticulture and vinicultureen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Biodynamik_Organik_And_Natural_Winemaking.pdf217.7 MBAdobe PDFნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება